Andreas Muhe caruia Metropolis i-a dedicat un reportaj pe canalul ARTE este un tanar fotograf german, si fiul regretatului actor Ulrich Muhe, interpetul ofiterului de Stasi din Das Leben der Anderen si al evreului Adolf Israel Grünbaum din Mein Führer – Die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler.

Recent i-a fotografiat pe Kohl, Bush Sr, si Gorbaciov pentru aniversarea celor 20 de ani de la caderea zidului. Sunt fotografiile care deschid expozitia pe care o puteti vedea si pe Internet la http://www.andreasmuehe.com/ In expozitie si fotografii ale lui Egon Krenz, ultimul conducator comunist al RDG-ului ducand o viata de pensionar mic-burghez.

Deutsche Welle i-au dedicat si ei un reportaj:

In aceasi emisiune apare si laureatul premiului Pulitzer Liu Heung Shing care s-a nascut in Hong Kong in 1951 si traieste in America din 1961. Dupa 1978 a inceput sa fotografieze China prinzand schimbarile prin care trece aceasta fscinanta lume de la sfarsitul perioadei lui Mao la dinamica societate si economie de astazi. Iata-l vorbind despre cartea sa de fotografii – China, Portrait of a Country – care incearca sa descrie acest drum si aceste transformari prin fotografii ale vietii de zi cu zi a chinezilor.

http://www.youtube.com/watch?v=SekefgN3kzw